Polityka cookies | NOVE Skotniki
Siirry sisältöön

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) informuję, iż:

1. ADMINISTRATOREM PANI/PANA DANYCH OSOBOWYCH JEST SPÓŁKA POD FIRMĄ:

INTER BUD DEVELOPER SP. Z O.O. SP.K. z siedzibą w Krakowie
(KRS 0000550147) 31-419 Kraków, ul. Rozrywka 24/55
Adres do korespondencji 30-392 Kraków, ul. Czerwone Maki 65

2. PRZETWARZANIE PANI/PANA DANYCH OSOBOWYCH

Przetwarzamy Pani/Pana dane osobowe, dlatego, że w związku z charakterem prowadzonej przez nas działalności gospodarczej mamy prawnie uzasadniony interes
w ich przetwarzaniu. Podczas korzystania z naszych serwisów, gromadzimy informacje dotyczące interakcji Użytkowników z Serwisami i treściami, w tym: informacje dotyczące urządzenia i logowania, tzw. logi systemowe, zawierające datę, czas wizyty i numer IP urządzenia, z którego nastąpiło połączenie oraz dane na temat statystyki oglądalności Serwisów, ruchu do i z poszczególnych witryn. Powyższe działania mają na celu udoskonalenie Serwisów oraz dostosowywanie ich do potrzeb Użytkownika. Dane te mogą być wykorzystywane także dla celów marketingu bezpośredniego. Dane zapisane w logach serwera nie są kojarzonej z konkretnymi osobami korzystającymi
z Serwisu lub Systemu i nie są wykorzystywane przez Administratora w celu identyfikacji Użytkownika.

3. PRZECHOWYWANIE PANI/PANA DANYCH OSOBOWYCH

Administrator Serwisów Internetowych dopasowuje treści do zainteresowań użytkownika jak również może gromadzić dane statystyczne, analityki internetowej oraz monitorowania ruchu na stronie internetowej. Dane osobowe będą przetwarzane
w celach marketingowych od momentu akceptacji do momentu wyrażenia sprzeciwu bądź do wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych.

4. PODSTAWA PRAWNA PRZETWARZANIA PANI/PANA DANYCH OSOBOWYCH

Dane osobowe przetwarzane są na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)

5. ODBIORCY PANI/PANA DANYCH OSOBOWYCH

a) Pani/Pana dane osobowe są u nas bezpieczne, udostępniamy je swoim zaufanym podwykonawcom oraz partnerom, którzy współpracują z naszą Firmą w toku wykonywanej działalności gospodarczej (tj. informatyczne, marketingowe, prawne itp.).
Serwery, z których korzystamy zlokalizowane są na terenie EOG, nie przekazujemy Pani/Pana danych osobowych do państwa trzeciego.
b) Pani/Pana dane osobowe nie są u nas profilowane, zatem nie podejmujemy decyzji w sposób zautomatyzowany.

6. MA PANI/PAN PRAWO W ZWIĄZKU Z PRZETWARZANIEM DANYCH OSOBOWYCH DO:
• usunięcia danych,
• korekty danych,
• dostępu do danych,
• wycofania zgody w zakresie w jakim są przetwarzane na tej podstawie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
• ograniczenia przetwarzania danych osobowych w zakresie jakim są przetwarzane na podstawie wyrażonej zgody prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych,
• wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.

7. POWOŁALIŚMY ZESPÓŁ DS. OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH, WIĘC PYTANIA/WNIOSKI W ZAKRESIE PANI/PANA DANYCH OSOBOWYCH PROSIMY KIEROWAĆ POD ADRES: odo@inter-bud.pl.

POLITYKA COOKIES
Podmiotem zamieszczającym na Twoim urządzeniu końcowym pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator serwisu internetowego www.mieszkania.inter-bud.pl (zwanego dalej Serwisem): INTER BUD DEVELOPER SP. Z O.O. SP.K. z siedzibą pod adresem ul. Rozrywka 24/55, 31-419 Kraków.
Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
• dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
• tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
• utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne”
(session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
W ramach Serwisu mogą być stosowane następujące rodzaje plików cookies:
• „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
• pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
• „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
• „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
• „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies
w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione
w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies
w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości
i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
Więcej informacji na temat cookies dostępnych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.